Diplomatico Single Vintage 2005 – Club Rum


Informatie

diplomático single vintage 2005 is gemaakt van een selectie van speciale rum reservaten die zich op een uitzonderlijke manier hebben ontwikkeld en die de interesse van de maestros roneros hebben gewekt voor hun onderscheidend vermogen. De rum is gedistilleerd in koperen ketels in het jaar 2005, vervolgens is de rum gerijpt in bourbon en single malt whisky vaten voor twaalf jaar.

na het verouderingsproces hebben de maestros roneros de rum zorgvuldig gemengd om de structuur, body, persoonlijkheid, smaken en aroma’s die ze zoeken te verkrijgen. tot slot brengt de rum een jaar door in Spaanse sherry vaten om de perfecte afdronk te verkrijgen.

Diplomatico Single Vintage 2005 rum is rijk, evenwichtig en ongelooflijk smaakvol. De geroosterde en kruidige tonen komen goed tot hun recht. De rum heeft een aangename en langdurige afdronk.Source link

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *